De werkdag van: Mariëlle Sloff

Backoffice

Ik ben samen met mijn collega Lara verantwoordelijk voor de backoffice. Samen houden wij de voorraad beschikbare containers van verschillende rederijen nauw in de gaten. Indien een rederij een container vrijstelt voor een exportboeking zorgen wij ervoor dat deze container uitgehaald kan worden. Dit geldt ook voor het retour brengen van lege import containers. In dat geval melden wij de containers voor.

Vrijheid om je te ontwikkelen

Het mooiste van QTerminals Kramer Rotterdam vind ik dat je hier de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Alles staat of valt met je eigen inzet. Als je bij QTerminals Kramer Rotterdam je wilt ontwikkelen kan dat. Ik ben begonnen aan de balie met het helpen van chauffeurs met het binnenbrengen en uithalen van containers. Sinds kort ben ik verantwoordelijk voor de klanten en het afhandelen van klachten. Bij QTerminals Kramer Rotterdam proberen wij direct van fouten te leren en passen wij indien nodig de procedures aan. De lat ligt hoog: we willen ons werk steeds beter doen.

Het beste resultaat

We hebben dagelijks contact met de medewerkers van de grote rederijen over hun equipment dat bij ons in het depot staat. Onderdeel zijn van de supply chain van bedrijven betekent dynamiek. Elke dag doen wij ons best om alles in goede banen te leiden. Daarom is de overdracht tussen Lara en mij ook zo belangrijk, zodat wij beiden goed op de hoogte zijn van de zaken die nog opgelost moeten worden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten snel met ons kunnen schakelen. Eigenlijk bestaat nee als antwoord niet.

 

Bekijk het QTerminals Kramer Rotterdam gevoel van Mariëlle

Bekijk andere verhalen
"Wij vinden het belangrijk dat onze klanten snel met ons kunnen schakelen. Eigenlijk bestaat nee als antwoord niet."

Een positieve werkplek

QTerminals Kramer Rotterdam is voor mij een positieve werkplek. De haven was voor mij een heel andere plek om te werken, maar het is een gouden zet geweest. Het samenwerken met de havenbonken buiten en het diverse team maakt het juist leuk. We hebben allemaal een andere achtergrond, maar toch is er een duidelijk QTerminals Kramer Rotterdam gevoel. We zijn een hecht team. Binnenkort gaan we weer met zijn allen een hapje eten. De ploegen doen onderling ook veel samen, zoals bijvoorbeeld skiën. Er ontstaan ook vriendschappen op het werk.

Deel mijn verhaal