Over QTerminals Kramer Rotterdam

Vanuit het hart van de Maasvlakte biedt QTerminals Kramer Rotterdam de beste service aan een breed scala bedrijven actief in de containerlogistiek. Ons bedrijf is een onmisbare schakel in de containerhaven van Rotterdam. Bij ons staat samenwerken in een goede sfeer voorop. Hard werken, maar ook samen plezier hebben. De afgelopen decennia zijn wij hard gegroeid, zowel qua omzet als qua medewerkers. En onze ambitie rijkt verder. Kom jij ons team versterken?

Service, snelheid en flexibiliteit staan bij alle bedrijfsonderdelen van QTerminals Kramer Rotterdam centraal. Wij zetten altijd net die ene stap meer. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers, ondersteund door een solide organisatie, ruim 60 jaar ervaring en klantvriendelijke ICT, maken het verschil en onderscheidt ons van onze concurrenten. QTerminals Kramer Rotterdam staat op ieder moment van de dag klaar voor elke klant.

‘Gaat niet’ bestaat niet bij ons. Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Dan pas je perfect bij ons in het team.

"Kom jij ons team versterken? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet?"

Locaties in Rotterdam

We hebben op diverse locaties in Rotterdam terminals, depots en service locaties. Dicht bij de stad is Kramer City één van de toonaangevende empty container depots in het Waal/Eemhaven-gebied. Op de Maasvlakte bieden we, via de Rotterdam Container Terminal en Delta Container Services, uitgebreide op- en overslagfaciliteiten. Vanaf Maasvlakte Plaza en RTW2 worden diverse aanvullende diensten aangeboden zoals bijvoorbeeld het wegen van containers.

Geschiedenis

Van origine is QTerminals Kramer Rotterdam een Rotterdams familiebedrijf. In 1963 is het bedrijf oorspronkelijk gestart als een reparatiebedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een depot- en terminalonderneming met meerdere locaties in de Rotterdamse havens.

Per 18 september 2023 heeft QTerminals Group een meerderheidsbelang verworven en bedient het zeer ervaren team van Kramer Group haar klanten als 'QTerminals Kramer Rotterdam', onder de paraplu van de QTerminals Group.

Bekijk ons werk

"Kom jij ons team versterken? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet?"

Volg het laatste QTerminals Kramer Rotterdam nieuws