QTerminals Kramer Rotterdam Academy: De jeugd heeft de toekomst

Bij QTerminals Kramer Rotterdam geloven wij in de kracht van de jeugd. Zij hebben tenslotte de toekomst. Wij hebben een goede mix tussen door de wol geverfde krachten en jonge ambitieuze medewerkers. Speciaal voor de jongere en minder ervaren medewerkers is de QTerminals Kramer Rotterdam Academy opgericht. Marcel Rams is de drijvende kracht achter het QTerminals Kramer Rotterdam opleidingshuis en heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen terminal en depot operaties. Zijn opleidingsteam beschikt over alle certificaten en leidt de mensen op.

Veelzijdig werk en afwisseling

Op onze terminals stellen wij het maximale in het werk om veelzijdige banen te bieden. Dit is enerzijds om het werk afwisselend te houden en anderzijds komt dit ten goede aan de flexibiliteit van de terminal. Bij QTerminals Kramer Rotterdam geven wij iedereen de kans om het maximale uit zichzelf te halen.

Je kunt snel doorgroeien en certificaten voor de verschillende voertuigen halen. Indien je geen ervaring hebt, begin je aan de poort, maar je krijgt al snel de mogelijkheid om te leren rijden op de terminaltrekker. De shiftleaders stellen alles in het werk om samen met jou het werk afwisselend te houden. Zo kan je bijvoorbeeld in de ochtend op de reachstacker zitten en in de middag op kraan.

Bekijk ons werk

Solliciteer

Hoe haal ik een certificaat?

Voordat je volledig zelfstandig op een voertuig mag rijden dien je de theorie te leren en praktijk onder de knie te krijgen. QTerminals Kramer Rotterdam heeft binnen het opleidingshuis duidelijke stappen opgesteld.

Stap 1: Bekend worden binnen QTerminals Kramer Rotterdam. Je leert de gedragsregels en lay-out van de terminal
Stap 2: Je rijdt mee met een collega die je alles uitlegt over de werking van het voertuig.
Stap 3: Onder begeleiding van een collega mag je zelf gaan rijden.
Stap 4: Je gaat nu oefenen. Zeg maar vlieguren maken op het voertuig.
Stap 5: Je neemt het voertuig examen af. Het examen wordt afgenomen door een externe partij.
Stap 6: Bij goed gevolg ontvang je een QTerminals Kramer Rotterdam certificaat voor het betreffende voertuig.

 

The sky is the limit

Bij QTerminals Kramer Rotterdam is the sky the limit. Maar dan ook letterlijk. Wie bij ons snel wil doorgroeien, kan dat. Ons opleidinghuis is er zo op ingericht dat je snel nieuwe apparaten kan leren. Het begin is de terminaltrekker, waarna je de reachstacker, MOL trekker en empty handler certificaten kunt behalen. En als jij het in je hebt kan je daarna ook nog doorleren voor het besturen van de kranen voor het lossen van binnenvaart- en zeeschepen. Vanaf het hoogste punt van onze terminal overzie je dan onze hele operatie.